jueves, 10 de febrero de 2011

La (mala)sort d'alguns...

Cal dir que hi ha algunes persones que naixen amb sort, com és el cas del tip este que és primer ministre d’Itàlia...mmm Berlusconi, sí.
Que si incitació a la prostitució de menors, que sí corrupció, que si manipulació de dades; i ell res, feliç en les seues famoses orgies i sense xafar el lloc on li correspondria estar.
No seré més directa no siga cosa que algú de Telecinco em llitja i siga vetada fins al final dels temps en la cadena del seu amiguet Vasile.
Altres, en canvi, en tenen menys, de sort,  i passen a formar part del grup abstracte d’aquells que s’autodenominen fracassats o “estrellats”, per això de que els afortunats diuen que “tenen estrella”.
I ATENCIÓ:  ara comença tot un text confeccionat d’ironia i de mala llet per la meua part, sóc així no ho puc remeiar.
Continuant amb el que deia de les persones amb poca sort i desgraciades, he trobat un exemple perfecte per a que vegeu com de desafortunada pot arribar a ser la vida d’un individu en alguns moments del seu recorregut. Contingueu les llàgrimes, per favor, no m’agradaria ser l’autora d’un blog melodramàtic.

Us contaré la història d’un pobre alcalde de dretes a qui les coses no li pinten massa bé, per ara. Resulta que el jutge de la trama infecta del Gürtel ha imputat a l’alcalde de Boadilla del Monte en el  “meollo” que tenen una colleta dels del PP montat. Sí, i tots estem d’acord en que el jutge ho ha fet molt injustament i sense cap tipus de prova, comportament habitual en els rojos, que t’acusen de furtar com qui veu ploure i tan tranquils.
mireu que careta de desinteressat i de bon xic té
Al bon home l’acusen per un delicte de negociacions prohibides amb funcionaris, per prevaricació i per tràfic d’influències.
Jo està clar que no m’ho puc creure: no sóc capaç d’imaginar-ho perque que algú em diga quan s’ha vist a algun “pepero” inofensiu fer això?...en la vida. Mai els ha pegat per robar diners públics, ells en respecten al màxim...no veieu que “somos sus conciudadanos”, home?
També he arribat a llegir en algun periòdic d’ideologia més d’esquerres que si estavem disposats a que persones com l’alcalde en qüestió ens governaren?
I la meua resposta és: no teniu cor, ací hi ha un home que està acollonat perque se li imputen delictes que no ha fet i vosaltres fen preguntetes estúpides? Jo tinc el cor desfet pensant en lo mal que ho estarà passant Juanito.
I ara ve lo més gros. El PP de Madrid no vol que l’alcalde de Boadilla es presente com a cap de llista de nou, per això de la imatge del partit i tot el rotllo. Quina pena, damunt de que l’acusen injustament li lleven el carrec: no es pot ser més cruel en esta vida.
No tinc res més que dir. Crec que ha quedat clar el que és una persona desgraciada en aquest país en el que vivim i crec que he deixat veure com compadim a aquells que es troben a una passa de la càrcer (però que s’han fet en tots els bitllets que els han cabut en els sacs durant alguna temporadeta) i com no condemnem actituds com la d’aquest individu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario